KutyakonzervKutyakonzervAz ünnepek alatt nemcsak nekünk juthat ki a finomságokból, hanem a kedvenceinket is meglephetjük valamivel. A megszokott táp mellett, nem át feldobni az étrendet egy kevés kutyakonzerv adagolásával. Ez a készítmény kimondottan olyan anyagokból készült, amelyek kellő energiát tudnak biztosítani, az egész napos játékhoz vagy éppen fontos feladatokhoz.

Igaz, hogy a panellakásban annak tudunk örülni a legjobban, ha a kutyus ül a fenekén és nem szaladgál semerre, de ettől még kell neki a sok tápanyag. A kutyakonzerv számos ízben kapható, így remekül megfelel főételként vagy éppen desszertként. Bár ezek a kifejezések csak nekünk mondanak valamit, ugyanis a kedvencünk csak annyit tud, hogy kaját fog kapni, ami éppen elég.

Lepjük meg néhány doboz kutyakonzerv finomsággal és akkor a következő év is biztosan jól fog kezdődni a számára! Látogassunk el a varosikutya.hu oldalra, ahol részletesen megismerhetjük a készítmény összetételét és amennyiben kiválasztottuk, akár meg is rendelhetjük pár kattintással.