Xiaomi MI 8 ProOlcsóbb készüléket keres, ami ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a több százezres változat? Ez esetben Önnek ajánljuk a Xiaomi MI 8 Pro telefont, ami 8 GB RAM-al van ellátva. Ezen kívül Dual LED és Qualcomm Snapdragon 845-ös típusú operációs rendszerrel készül. A 128 GB ROM miatt is gyors az eszköz, ráadásul Gorilla Glass üveggel látták el.

Ennek köszönhetően kevésbé karcolódik vagy törik a telefon hát- és előlapja. A Xiaomi készülék Kínából ered, azonban minden alkatrésze minőségi. Amennyiben szeretne egy olyan mobiltelefont vásárolni, ami színvonalas, modern funkciókkal rendelkezik, ugyanakkor olcsó is, akkor az azolcsosag.hu online bolt választékát böngéssze végig!

A Xiaomi MI 8 Pro minden elvárásnak megfelel. A működése során nem hibásodik meg. A kamerája 12 Mpx, amivel csodaszép és éles felvételeket lehet készíteni. Az autófókusznak és a digitális képstabilizátornak köszönhetően, nem lesznek életlen és elcsúszott képek. Ezen kívül, a Xiaomi MI 8 Pro még arcfelismerő funkcióval is el van látva.