Wizzair kabinbőröndA Wizz Air légitársaság kézipoggyász szabályzata szerint, az utasok legfeljebb 55x40x23 méretű ingyenes kézipoggyásszal utazhatnak. Aki Priority szolgáltatást vásárol, az magával vihet a fedélzetre még egy kisebb méretű táskát is.

A repülőtársaság minden szabályának megfelel a Wizzair kabinbőrönd, már ami a méreteket illeti. Ez a termék megvásárolható a marchborond.hu webáruházból. A Wizzair kabinbőrönd kategóriában helyet kapó termékek kivétel nélkül összhangban vannak az adott légitársaság teremtette feltételekkel. Ez azért nagyon jó, mert nem kell külön keresgélni, utána olvasni a részleteknek, vagy azon idegeskedni, hogy kompatibilis-e a döntésünk a repülőtársaság elvárásaival. Tehát, nyugodtan indulhatunk útnak.

Tökéletes minőségű Wizzair kabinbőröndök találhatóak a webshop gazdag kínálatában, több színben, úgyhogy nőknek és férfiaknak egyaránt van megfelelő. Ha rendszeresen utazik és nem mellékes, hogy milyen jellemzőkkel ellátott bőrönddel járja a világot, válogasson a webáruház kínálatából!