Praktikus vízkonnektorA kerti öntözőrendszer kiépítésénél meghatározó a megfelelő vízhálózat kiépítése a föld alatt. Előfordul azonban, hogy olyan félreeső területek nem kerülnek bele a hálózatba, ahol később mégis szükség lenne rá.

Ebben az esetben válik fontossá a vízkonnektor, mivel ez a rejtett berendezés megoldja a vízvételi lehetőséget. A gerinc vízellátó hálózatról lecsatlakozva, a rejtett vízkonnektor bárhol elhelyezhető. A zöld tetővel rendelkező eszköz rejtve marad a fűben. A kupak felnyitásával, a külön megvásárolt kulcs segítségével megnyithatjuk a víz folyását, így akár ott is vizet nyerhetünk, ahol egyébként nem lenne szükség. A vízkonnektor tehát nagyon hasznos kiegészítő az öntözőrendszer területén. Kiváló megoldás lehet autómosás vagy kerti zuhany esetén is, de a tömlős locsoláshoz szintén kiválóan alkalmazható.

A konyhakerti vetemény környékére telepítve, pillanatok alatt vízhez juthatunk, így gyorsan megöntözhetjük a növényzetet a nyári szárazság idején. Látogasson el a kertesontozes.hu webáruházba, ahol válogathat a termékek között!