játékkonyhaJátékkonyhaNagyon fontos, hogy időben elkezdjük a kicsik felkészítését a nagyvilágban rájuk nehezedő kihívásokra. Érdemes ezt játékos formában megtenni. Ha sikeresen elérjük, hogy megtanulják a problémákat lehetőségként kezelni, akkor nagy rá az esély, hogy a későbbiekben nem ütköznek majd akkora kihívásokba. Az egyszerűnek tűnő játékkonyha is sok élményt rejt, amit öröm megtapasztalni.

Rendkívül élethűen van felépítve a termék, aminek hála, szinte minden olyan eszköz és bútor megtalálható a játékkonyha keretein belül, amelyek a valóságban is. Szánjunk rá elég időt szülőként, hogy elmagyarázzuk pontosan mi a szerepe az egyes szerkezeteknek és melyek azok, amelyek komoly veszélyeket rejtenek magukban, ha nem megfelelően használjuk.

Ismerkedjünk meg a különböző játékkonyha kivitelekkel a vesszoparipa.hu weboldalon, majd válasszuk ki, hogy pontosan melyikkel szeretnénk meglepni a gyermekünket! Bátran rendezzünk be egy külön részt a szobájában, ahol a játékkonyha kiemelt funkciót kap. Kövessük kiemelt figyelemmel, ahogy felfedezik a kicsik a különböző funkciókat ellátó részeket!