Minőségi kábelekUSB kábelek többféle színben

Mindenki felteheti magának azt a kérdést, hogy vajon mit tenne, hogyha egyszer nem tudná feltölteni a telefonját?! Vajon neki merne úgy vágni a napnak? Bizonyára sokaknak a munkája miatt nélkülözhetetlennek számít, éppen ezért nem tehetik meg, hogy otthon hagyják.

Persze már minden sarkon van USB Type C kábel, viszonylag olcsón, de ez nem mindig célravezető megoldás. „Olcsó húsnak, híg a leve“ tartja a mondás és ez igaz a különféle mobilos tartozékokra is.

Ha nem szeretnénk bosszankodni és kellemetlen pillanatokat okozni saját magunknak, akkor nem árt, ha van otthon néhány minőségi USB Type C kábel, mert erre mindig szükség van mostanában otthon.

Az ember napról-napra több kütyüvel veszi körbe magát, amelyek beépített akkumulátorral működnek. Bluetooth hangszóró, okosóra, okostelefon, fitneszkarkötő, hordozható akkuk, ezeket pedig tölteni kell, nem beszélve a tabletekről, stb. A modernebbek esetében, ezek közül már nem micro USB-t használnak, hanem USB Type C kábel szükséges a töltésükhöz.