Töltött csirkemell receptekElőfordul, hogy a baráti körben Önre esik a sor, hogy vendégül lássa az ismerőseit. Ha vendégek vacsorára vagy esetleg ebédre érkeznek, érdemes a töltött csirkemell receptek valamelyik változatát elkészíteni. A gombás, tojással töltött variáció biztosan nagy sikert arat majd.

Az elkészítését saját maga is elvégezheti, így még nagyobb örömmel jár majd, ha dicsérik a vendéglátást, illetve annak összetevőit, ételeit. A készítés alkalmával a húst középen szét kell nyitni, majd kiklopfolni és megsózni. A gombát szeletekre, viszont a hagymát és a szalonnát vágja apró darabokra.

Természetesen, a szalonnát meg kell pirítani és azon megdinsztelni a hagymát, ha lehetséges, az utóbbi legyen inkább vörös. Tegye rá a gombát, aztán sózza, borsozza és párolja addig, amíg a leve lefő. A felvert tojásokat öntse a gombára és közepesen lágyra süsse meg. A készítményt a húsba felgöngyölve szorosan alufóliába kell csavarni. A töltött csirkemell receptek esetében a sütés történhet tepsiben vagy akár sütőtárcsán is. Fél órát célszerű sütni.