Műanyag raklapA termékek szállításához elkerülhetetlen a megfelelő csomagolás. A műanyag raklap kitűnő megoldást nyújt. Természetesen az alkalmazási terület határozza meg, hogy milyen anyagú és nagyságú a legoptimálisabb.

A légi szállításnál például célszerű a kisebb súly miatt a papírváltozatot használni, ha a teherbírása megfelelő. Persze ezen a területen elterjedtek az alumíniumból készült változatok is. A gyógyszer- és élelmiszeriparban mindenképpen ajánlatos műanyag raklapot használni.

A háztartási vegyiparban a leginkább elterjedt a fából készültek. A műanyagok alkalmasak a rádiófrekvenciás azonosításra, ami a modern logisztikához a jövőben hozzá fog tartozni.

Napjainkban ez még annyira nincs elterjedve, viszont a hatékonyság állandó növelése olyan tendenciává vált ki ebben az iparágban is, hogy szinte elkerülhetetlen lesz a bevezetése az elkövetkező években. A műanyag raklap tökéletesen alaktartó, precíz gyártástechnológiával rendelkezik, az anyagtulajdonsága pedig kiváló. A shop.zalapack.hu széles termékkínálattal várja, amiről megbizonyosodhat Ön is.