Szemetes kukaA szemetet higiénikus módon kell tárolni, ha lehet szelektíven. A Curver szakértőnek nevezhető, akár a szemetes kuka kérdésben is. Aki családi házban lakik, annak a kültéri szemetes nélkülözhetetlen, de a lakóparkokban is nagy szükség van rá. A kültéri hulladékgyűjtőnek rendelkeznie kell néhány jellemző tulajdonsággal.

Jól kell bírnia a környezeti hatásokat, hiszen állandóan ki van téve a napfénynek, a csapadéknak. Ezért az anyaga tartósabb, erősebb kell legyen, mint a benti kukáknak. Szelektív módon lehessen benne tárolni a szemetet, ez elengedhetetlen manapság, főleg ha a benti szemetes kuka is ilyen. A Curvernél természetesen a benti szemetesek igazán gazdag választékát fedezhetjük fel.

A szelektív tárolás lehetősége nem is kérdés, ezért választhatunk ilyen típust, ezen belül akár pedálost is. A billenő fedeles szemetesek sem maradhatnak ki a kínálatból, ezeket szintén megtalálhatjuk szebbnél-szebb változatban. Hogy semmi ne maradjon ki, könnyű papírkosarak is kaphatóak, ami igen jól jön a gyerekek szobájában vagy az irodákban.