A teraszok és kertek roppant nagy jelentőséggel bírnak napjainkban, hiszen kiváló alkalmat adnak ezek a helyek a testi, lelki feltöltődésre. A kültéri szövet kiválasztásakor számtalan dologra érdemes gondolni, de leginkább az aktuális helyzetből és lehetőségekből kell kiindulni.

Kár lenne a személyes tér figyelembevételét szem elől téveszteni, hiszen ebből komplikációk adódhatnak. A kültérben fokozottan elhasználódnak a dolgok, a sok eső, szél, hó, napsütés olyan hatásnak teszik ki az anyagokat, amelyek idő előtti elhasználódáshoz vezetnek. Mire hozzánk nőne egy-egy bútordarab, meg kell tőle válni, mert nem tölti be a funkcióját. Éppen ezért, vásárláskor jó odafigyelni a részletekre. Kérdezze meg a boltban, hogy milyen vastag az anyag és egyáltalán alkalmas-e kinti használatra!

Sok termék, annak ellenére, hogy vastag, nem kültéri szövet ajánlással kerül piacra, ezt pedig jobb időben tisztázni. A szövetek legtöbbször hagyományos módon, boltban kerülnek beszerzésre, ám online is hozzá lehet jutni.