Testápoló száraz bőrreA napi javasolt folyadékmennyiség elfogyasztása nagyon fontos, nemcsak a szervezet többi részének, hanem a bőrnek is. Azonban ez nem mindenkinél hatásos, mert vannak olyan személyek, akiknek különösen száraz a bőrük. Nekik való a testápoló száraz bőrre, amit napi rendszerességgel alkalmazniuk kell. Nagyon oda kell figyelni a megvásárolandó termék minőségére, mert a túl száraz bőr kellemetlen érzését alacsony színvonalú krémekkel nem lehet megszüntetni.

Extra száraz bőr ápolására fejlesztették ki az oktogonpharma.hu webáruházban megvehető Uriage XÉMOSE CERAT nevű krémet, ami 200 ml kiszerelésben kapható. Ez a készítmény intenzíven táplálja a bőrt, nyugtatja az irritációt és a viszketést.

Arcra, testre, csecsemőknek, valamint gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kiváló. Atópiás tünetek esetén azonnali megnyugvást nyújt és hosszan meggátolja az irritáció, a bőrszárazság kialakulását. Számtalan jótékony tulajdonságát figyelembe véve, érdemes ezt a terméket választania, hiszen nagyszerű testápoló száraz bőrre.