Minőségi térelválasztóAmikor építkezésről van szó, fontos, hogy a megfelelő alapanyagok és szakemberek álljanak rendelkezésre. A térelválasztó falak rendkívül fontosak a ház szerkezetében, ezért célszerű erőseknek lenniük.

Ha a ház felépül és minden igénynek megfelel, akkor jöhet a belső dekoráció. Itt is érdemes figyelni, hogy jó minőségű használati cikkeket vásároljon, illetve készíttessen lakásába. HA például jó szerkezetű nyílászárókat szerez be, akkor a szép dekoráció mellett, még a fűtésszámlán is spórolhat. A beltéri ajtók a szobák közötti elválasztást szolgálják, azonban berendezési tárgynak is lehet nevezni, ennek köszönhetően különböző esztétikai kialakításúak is vannak. A térelválasztó családjához tartoznak az ajtók is, amelyek széleskörű választási lehetőségeket nyújtanak.

Manapság a beltéri ajtók választéka igencsak nagy, de szerkezetük nagyon hasonló. Ezeket ma már leginkább többrétegű ragasztott faanyag tömbökből készítik, sokszor borovi fenyőből, vagy erdeifenyőből. A kész szobák elválasztására ugyanakkor a térelválasztó paraván is nagyszerű megoldás lehet.