Lassan itt az ideje a kerti munkák kezdésének, ezért érdemes előre felkészíteni a különböző szerszámgépeket a feladatvégzésre. A fűnyíró olaj tekintetében választhatunk a 4 T vagy 2 T kivitelek között annak függvényében, hogy milyen berendezéssel rendelkezünk. A 4 ütemű rendszerekben külön kerül betöltésre az olaj, ami általában egy teljes szezonon keresztül gond nélkül ellátja a feladatát.

A célja, hogy kiváló kenést és védelmet biztosítson az alkatrészeknek, amelyek így maximális teljesítmény mellett tudnak működni. A fűnyíró olaj kiváló hő-, oxidációs- és nyírásstabilitás nyújt. Ezzel szemben a kétütemű rendszereknél közvetlenül az üzemanyaghoz történik az adagolás megadott mennyiségekben.

Érdemes tehát odafigyelni a részletekre és olyan kivitelek mellett dönteni, amelyek garantálják a minél stabilabb működést, ezzel kitolva a készülékek élettartamát. A hungarolube.hu oldalon többféle fűnyíró olaj között válogathatunk. A kedvező árak gondoskodnak róla, hogy a befektetésünk biztosan megtérüljön. Ne feledkezzünk el a kellő mennyiség megrendeléséről mihamarabb!