Elegáns kialakításA férfiaknak kialakított mosdó elengedhetetlen kelléke. Akármennyire is egyszerűnek tűnnek, néhány alapvető dologra azonban mégis érdemes odafigyelni, amikor kiválasztásra kerül egy piszoár.

A kialakítás és a méret mindig fontos szempont. A gepeszcentrum.hu oldalán többféle méretben és modellben rendelhető meg. Az sem mindegy, hogy a piszoár milyen bekötéssel rendelkezik, mert ebből is van felső és hátsó bekötésű. Az anyagukat tekintve, általában a kerámia az elterjedt, mivel időtálló, könnyen tisztítható, ezáltal higiénikus is egyben. Egyszerűen felszerelhető a falra, néhány csavar segítségével.

A fehér piszoár általában minden környezetben elhelyezhető, mert harmóniát teremt a berendezés többi részével. Az elhelyezését érdemes az átlag testmagassághoz illeszteni, így mindenkinek kényelmes lesz a használata.

A piszoár megfelelő öblítését és rendszeres tisztítását mindenképp biztosítani kell, mert csak így őrizhető meg a szükséges higiénia. Egyes modellekhez praktikus, kiegészítő termékek is választhatóak.