A palacsinta készítéshez külön serpenyőnek kell lennie minden konyhában, még akkor is, ha csak havonta egyszer van rá szükség. A Berlinger Haus palacsintasütő az oldalak magasságában, a lapos és sima aljban, a kiváló tapadásmentes tulajdonságaiban és a kényelmes fogantyújában különbözik a többi hasonló típusú serpenyőtől.

Nem ajánlott az ilyen edényt hús, hal, vagy rántott ételek sütésére használni, mivel a palacsinta ezen a területen eléggé önző és nem szereti a különféle ételek és aromák nyomait. A Berlinger Haus palacsintasütők öntöttvasból és alumíniumból készülnek. Ezeknek az anyagoknak vannak hasonlóságaik és különbségeik, valamint előnyeik és hátrányaik.

Az öntöttvas, ami a vas és a szén ötvözete, egyedülálló abban, hogy természetes tapadásmentes tulajdonságokkal rendelkezik. De a sima és tapadásmentes felület elérése érdekében, az új edényekben csakis olaj felhasználásával szabad sütni. Ha nem teljesen biztos abban, hogy mit kell figyelembe venni a Berlinger Haus palacsintasütő vásárláskor, tegye fel a kérdéseit az üzletünk eladóinak!