Szőlőmag őrleményEzt a készítményt kétféleképpen használják fel: a kozmetikában és a konyhában alkalmazzák. A szőlőmag őrlemény kivonat magas antioxidáns tulajdonságokkal bír. A szőlőmag kivonat számos esetben bizonyítja hatását, például a vastagbél, a gyomor, a bőr, a mell és a tüdő problémáinál. A benne található polifenolos komponensek védik a sejteket a szabadgyökök káros hatásai ellen.

A szőlőmag őrlemény alkalmazható gyulladáscsökkentőként, ízületi krónikus panaszokra, a prosztata védelmére. Külsőleg pakolások formájában használható, mivel ránctalanítja a bőrt, rugalmassá teszi azt, és kisimítja. A szőlőmagolaj fiatalok számára is tökéletes, mert serkenti az agyműködést, erősíti az immunrendszert.

Időseknek az érszűkület és az érelmeszesedés megelőzésére ajánlják. A termék ajánlott még ezek mellett allergiás problémákra, a koleszterinszint beállítására. A Viniseera egy remek por állagú étrend-kiegészítő készítmény, amelynek a fogyasztása ajánlott mindennap, belekeverheti joghurtba, teába vagy akár a lisztet is helyettesítheti vele bármikor.