Minőségi szolgáltatás a gumijavításMinőségi szolgáltatás a gumijavításTegyük a szívünkre a kezünket, kivel nem történt még meg, hogy hirtelen problémája lett az autógumival? Feltehetően nagyon sokunknak volt már ilyen helyzete, így kockázat nélkül kijelenthetjük, a gumi szerviz Budapest telefonszáma jó, ha ott lapul majd a táskánkban. Elérhetőségeik egyébként megtalálhatóak a honlapjukon is.

Ez egy olyan remek szolgáltatás, amiről most értekezünk, ami némi túlzással életmentő lehet, legalábbis az autógumik szempontjából.

Ha éppen kidurrant a gumi, vagy más baleset áldozata lett a kocsi, általában sürgős segítségre van szükség. Ilyenkor sokszor nincs alkalmunk elvergődni a hagyományos műhelyig, ahol sokszor még a várólistán is végig kell küzdenünk magunkat. Nem beszélve a kellemetlenségek soráról, hiszen odáig el is kell jutni a járművel.

Az ilyen esetekben lesz óriási segítség a mobil gumi szerviz Budapest környékén is, hiszen ez a csapat bármilyen címre kimegy a szerelőfurgonnal, ami minden szükséges szerszámmal fel van szerelve. Innentől már csak idő kérdése a megoldás.