Euro nyelvvizsgaA BeHappy nyelviskola lehetőséget kínál mindenkinek, hogy elérje céljait a nyelvtanulással kapcsolatban. Ez a cél akár az Euro nyelvvizsga is lehet. Előtte 10 héttel részt veszel egy próbavizsgán és ha jól szerepelsz, akkor elindul a felkészítésed a valódi vizsgára.

Ez a felkészítés heti 2 írásbeli órából fog állni. Az Euro nyelvvizsga letételével nem csupán egy papírt fogsz szerezni, mivel a mindennapi életben is hasznát veheted a nyelvtudásodnak. A BeHappy iskolában ezt tartják főként szem előtt a tanárok, hogy használni is tudd a nyelvet a tanfolyam, illetve a vizsga után.

Ezt úgy érik el, hogy élethű szituációs feladatokból áll az Euro nyelvvizsga. Olyan feladatok várnak rád, mint a szövegértés hallás után, válaszolnod kell egy hivatalos levélre vagy nagyobb terjedelmű szöveg tartalmát kell megfogalmaznod röviden.

Elvégezheted alap, közép és felsőfokon, amelyek két részből áll, 1 írásbeli és 1 szóbeli. A szókincsed és ennek használatát az Euro nyelvvizsga előtti időszakban fejlesztheted. A vizsgadíjakat igyekeztek mindenkinek elérhetővé alakítani.