Számkódos beléptetőA biztonság ugyanolyan fontos azoknak is, akik panelben laknak, mint azoknak, akik kertes házban. A számkódos beléptető óriási technológiai előrelépést jelentett az intelligens házak rendszerében. Ezzel a eszközzel a számkódok által előre programozott kódok kioszthatóak az érintett személyeknek vagy csoportoknak, amelyeket a kódolvasóba beütve nyitható állapotba kerül az elektromos ajtózár. Igény esetén egyedi funkciókat is hozzá lehet rendelni az egyedi kódokhoz, így akár meg lehet általuk valósítani egy irodaház vagy szálloda vezérlését is.

A számkódos beléptető célja tehát nem más, mint az, hogy kivédjük a jogosulatlan bejutásokat vagy azokat, amelyek az adott pillanatban nem engedélyezettek. A door-system.hu webáruházban többféle számkódos beléptető is megtalálható, kül- és beltéri, műanyag házban vagy anélkül. Mindkettőt jellemzi a egyszerű és gyors felhasználó hozzáadás és kezelés számbillentyűzeten keresztül, a vandál-biztos ház és mindkettőre javasolt az esővédő használata. Az optimális és zökkenőmentes kaputechnika Magyarországon is elérhető. Ez a nem csekély teljesítmény részben az Electronic System Kft. nevű cégnek is köszönhető, hiszen ez a vállalkozás nem kevesebb, mint 28 éve látja el a hazai vásárlókat professzionális termékekkel és megbízható szolgáltatásokkal. Nagyon fontos tudni a meglévő és leendő ügyfeleknek is, hogy a cég a hivatalos magyarországi képviselete az olyan márkáknak, mint a Nice, Vidue, Flexi Force, Smes, Rewlex és Tecsedo, illetve szinte minden típusú ipari kapu és kapunyitó automatika karbantartását, szervizelését vállalja.

Az Electronic System Kft. életében létfontosságú kérdés a minőségi termékek forgalmazása kiváló áron. Ennek sikeressége abban rejlik, hogy termékeit közvetlenül importból szerzi be. Az Electronic System Kft. szintén lényegesnek tartja a gyümölcsöző és bizalmon alapuló partnerkapcsolatot, így a szerződött partnereinek 48 órás szervizszolgáltatást biztosít a kapuk, motorok, sorompók meghibásodása esetén. Legyen Ön is a cég partnere!