A sült tea készítése A sült tea készítéseAz internetes áruházak egyik legnagyobb előnye, hogy olyan új dolgokkal ismerkedhetünk meg, amiről eddig még nem is hallottunk. Ilyen különleges készítmény a sült tea is, amit ma már könnyen megvásárolhatunk, például a latinnegyed.hu weboldalon található internetes áruházból.

Aki még nem találkozott ezzel a ritkaság számba menő termékkel, annak most lehetősége van kipróbálni a sült tea előnyeit. Ez a készítmény tulajdonképpen egy gyümölcskoncentrátum, amit Csehországban már több mint 150 éve készítenek.

A gyümölcsöket egy különleges eljárással rövid ideig sütik, ezáltal új, karakteres ízek jelennek meg, amit adott esetben, különböző fűszerekkel még egyedibbé tehetnek. Az sem ritka, hogy különböző gyümölcsök kombinációjából állítanak elő új ízeket.

A sült tea hozzáadott cukrot, tartósítószert és egyéb adalékot nem tartalmaz. A cukorbeteg és a fogyókúrázók is fogyaszthatják. Az elkészítése roppant egyszerű, ugyanis csak forró vizet kell önteni a gyümölcskoncentrátumra és már fogyasztható is.