Sport karóraEz a termék kiváló lehetőség annak, aki szeretné tudni például futás közben, hogy mennyi az idő vagy érdekli mennyit futott és hány kalóriát égetett el. A sport karóra erre a célra tökéletesen megfelelő eszköz.

Ez a termék segít, hogy egészségét megőrizze, hiszen figyelemmel tudja követni a teljesítményét. A pulzusmérő funkciója létfontosságú, általa könnyen értelmezhető információ kerül a birtokába az edzés alakulásáról és a fittségi állapotáról. Jó edzőtárs a legnehezebb edzéseknél is. Nőknek és férfiaknak egyaránt megvásárolható, kapható különböző formában illetve színben. Ezekre a remek termékekre általában 1-2 év garancia jár. A sport karóra szerkezete majdnem minden esetben elemmel működik.

A sport karóra szíjának anyaga leggyakrabban kaucsukból, szilikonból vagy bőrből készül. A termékeket magas rugalmasság jellemzi antiallergikus, vízálló, nem szívja magába a nedvességet. Rendkívül jól alkalmazkodik a csukló formájához. Világidő funkcióval is rendelkezik szinte minden darab, amiről egyszerűen le tudja olvasni a kiválasztott fővárosnak az idejét.