Akinek már régóta szüksége van egy olyan fűrészre, amelyikkel a különféle formák pontos vágása nem okoz gondot, nyugodtan dönthet egy Scheppach termék mellett. A Scheppach szalagfűrész széles kínálata várja a vásárlókat a denakert.hu weboldalon, ahol nem csupán a kifogástalan színvonal fog mosolyt csalni az arcukra, hanem a jutányos árak is.

Miért pont ezt a brandet éri meg választani? A gyártó már több éve kiváló ár-érték arány mellett kínál megbízható, strapabíró gépeket. A Scheppach szalagfűrész nem ugyanaz, mint a dekopír fűrész. Ennek az egyedisége, hogy itt nem a gépet kell az anyagban mozgatni, hanem a faanyagot tudja a felhasználó formálni az egyenes mozgású fűrészlap mentén. A Scheppach szalagfűrész sokoldalúságát igazolja, hogy sokféle matériához lehet alkalmazni.

Melyik modellt érdemes megvenni? A Scheppach Basa 1 az egyik legkedvezőbb áron elérhető, kompakt, mégis professzionális masinája a cégnek. A 230V 50Hz indukciós motorja az asztal alsó és felső részén háromgörgős szalagvezetéssel rendelkezik. Ott van még a HBS 261 Scheppach szalagfűrész is, amelyik már nagyobb teljesítményre képes. Ez egy masszívabb, gyorsabb fűrészszalaggal rendelkező eszköz.