Karcher porszívóKarcher porszívóA kisebb törmelékek és por gyakran okozhat problémát a takarításban. Ezeknek az eltüntetésére csak egy olyan berendezés alkalmas, amelyik kiemelkedő teljesítménnyel bír és ezt képes hosszú időn keresztül fenntartani. A Karcher porszívó azok közé tartozik, amelyek gond nélkül megbirkóznak a kihívással. Gyakran előfordult a régebbi eszközök esetében, hogy még a puffer betelése előtt, lecsökkent a szívóteljesítmény.

Az annak volt köszönhető, hogy a szűrő az apró szemcséktől eltömődött és nem engedte megfelelően áramolni a levegőt. A Karcher porszívó esetében ez nem történhet meg. Az előrelátó mérnökök beépítettek egy automatikusan működő tisztító programot, aminek hála, bizonyos időnként nagyobb léglökésekkel ezt a részt teljesen mentesíti a portól a berendezés, így a teljesítmény változatlanul megmarad.

A Karcher porszívó minden szempontból megállja a helyét és egy remek befektetés azok számára, akik rendszeresen használják. Az ipari változat még folyadékok felszívására is alkalmas, ami szintén hatalmas előnyt jelent bizonyos esetekben.