Samsung táblagépekFelsorolni is hosszú lenne, hogy hány tableteket gyártó verseng, ebben a fénykorát élő iparágban. A több száz cég közül, azonban a Samsung táblagépek kiemelkednek minőségükkel. Ahogy azt az okostelefonjaiknál mindenki megszokhatta, az exkluzív megjelenés a tableteknél is garantált. Itt sem spóroltak a dizájnelemekkel.

A Dél-koreai gyártó nagyon fejlett kijelző technológiával rendelkezik, amit igyekszik beépíteni a mobileszközeibe is. A gyönyörű Super AMOLED kijelző tölti ki a tablet nagy részét. Páratlan szín-világot varázsol a szemünk elé, amivel új értelmet kap a videózás, az olvasás, de akár a munka is, az erős processzornak köszönhetően. A Samsung táblagépek hihetetlenül könnyűek a tudásukhoz képest, ráadásul keményen meg kell dolgoztatni őket azért, hogy lemerüljenek.

Az akkumulátor fejlett technológiájának köszönhetően, a súlya nem lett számottevő, viszont az energiatárolása meglepően magas szintet ért el. A Samsung táblagépek egy utazás során remek útitárssá válhatnak, hiszen alkalmasak a munkára, de az otthoni felhasználók igényeit is kielégítik minden szempontból.