Egyedi tokokEgyedi tokokAz okostelefonok legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy számtalan hasznos funkcióval rendelkeznek, amire életünk bármely területén szükségünk lehet.

Az irodai alkalmazásokat a munkában tudjuk hasznosítani, szórakozhatunk a különböző zenelejátszó és videó megosztó alkalmazással, sőt, még játszhatunk is rajta. A Samsung A50 tokok különleges tartozékok a telefonunkhoz, ahol szintén érvényesül a sokszínűség.

Többféle színben, különböző anyagokból készülhetnek, a legfontosabb funkció azonban közös bennük, hogy elnyelik a rezgéseket egy esetleges esésnél, ütésnél.

Ennek köszönhetően nem reped be, nem károsodik eszközünk. A Samsung A50 tokok többfélék lehetnek. Az egyszerű szilikonos hátlaptól egészen az okos flip tokig. A kinyitható fajtának az előnye, hogy egy mozdulattal támasszá is alakítható, ha videochatelnénk vagy megnéznénk egy filmet. Sőt, a Samsung A50 tokok okos fajtái csukott állapotban is látni engedik a képernyőt, ha történik valami, így nem kell kinyitni, ha hívás érkezik. A tokon keresztül is válaszolhatunk a hívásra, miközben tovább védjük a kijelzőt.