Ma már nagyon sok olyan berendezés található a piacon, amelyek a gazdák, kerttulajdonosok munkáját hivatottak megkönnyíteni. A kapálás nehéz fizikai feladat, de a Ruris kapálógép segítségével gyerekjátékká válik. Honnan lehet ezt beszerezni? Nos, a parasztplaza.hu webáruház kínálatában szerepel ez a gépezet is, mint ahogyan sok más termék ugyancsak.

A szóban forgó Ruris kapálógép négyütemű és benzinnel működik. Átlagos munkasebessége 400 négyzetméter óránként, a munkamélysége pedig 100-1500 mm. Ideális választás ez a gépezet a kert rendben tartására, hiszen hatalmas segítséget jelent. Kedvező áron szerezhető be a webáruházból, mivel a 89 900 Ft alacsonynak nevezhető, ha azt számítjuk, hogy megfelelő karbantartás mellett több tíz évig is használhatjuk.

Regisztráció után egyszerűen megrendelhető a Ruris kapálógép, ami után rövid idővel már meg is történik a házhozszállítás. Nincs értelme hagyományos kapával kínlódni, mert itt van a remek alternatíva. A Ruris kapálógép nagyon jó befektetés, erre már az első használat alkalmával rá fog jönni.