Ingyenes meditációAmikor valaki elmélyülésről, koncentrálásról és belső nyugalomról beszél manapság egy rohanó élet közepette, hajlamosak lehetünk nem komolyan venni az illetőt. Valóban, bármerre megyünk, mindig sietni kell és csak kapkodjuk a fejünket, olyan gyorsan történnek az események. Bármennyire is feleslegesnek tűnik, meg kell tanulnunk kicsit elengedni magunkat. Ebben az ingyenes meditáció hihetetlenül sokat tud segíteni.

Számos olyan egyszerű gyakorlatsor létezik, amit mi magunk, odahaza, kényelmesen is el tudunk végezni. Természetesen vannak olyanok is, amikhez jól jön egy mentor támogatása. Ha fel akarjuk fedezni az ingyenes meditáció pozitívumát, akkor ne várjunk tovább, hanem éljünk a lehetőséggel!

Már csak kíváncsiságból érdemes megtudni, hogy mi rejtőzik bennünk eltemetve, és valóban létezik-e egy belső én, ami ismeri azt az utat, amit járnunk kell ezen földi életünk során? Ehhez az ingyenes meditációs technikák az első lépést jelentik, és akkor végezhetjük el azokat, amikor éppen kedvünk tartja. Szánjunk időt ezekre gyakorlására!