Kárpitos szakiEgy idő után a legprofibb sarokkanapé, heverő, ülőgarnitúra vagy bőr fotel is megsérül, kiszakad vagy éppen szerkezetileg megy tönkre. A probléma jelentkezésekor nem kell aggódni, ugyanis a kárpitos segíteni tud mindenkinek.

Hol is érhető el az a csapat, amelyik mindig rendelkezésre áll és pontosan tudja, hogy mi szükséges ahhoz, hogy az otthoni bútordarab olyan legyen, mint amikor azt megvette a tulajdonos? Érdemes ellátogatni a butorkarpitos.hu oldalra, ahol a kárpitos csak arra vár, hogy a kuncsaft elmondja neki, hogy mire is van szüksége. Csak időpontot kell egyeztetni a szakemberrel és máris a legjobb úton jár az ügyfél.

A cégnél tevékenykedő kárpitos csapat természetesen házhoz megy, ahol felmérik a javítandó bútor állapotát, továbbá visznek magukkal több tucat szövetmintát, hogy a kliens nyugodtan, a saját otthonában ki tudja választani azt, amelyik a bútorhoz, a szobához és annak az összes eleméhez remekül illik. A kárpitos szakavatottságát igazolja, hogy képes a javítandó bútorokat az alapokig visszabontani, és a rossz tartozékokat gyorsan kicserélni.