Propolisz cseppPropolisz cseppA testünk gyakran ki van téve annak, hogy különböző baktériumok, gombák és vírusok megtámadják azt. Ilyenkor aztán jönnek a rosszullétek. Ezek ellen valamilyen módon tennünk kell! Ebben segít bennünket a kimagaslóan hatékony propolisz csepp a Manavitától. Ez a készítmény remek antibakteriális hatással rendelkező termék, amelyik a gyulladásokkal szemben kiváló védelmet nyújthat.

A propolisz csepp megelőzésre és kezelésre egyaránt alkalmas. Összetevői között jelen van számos vitamin és ásványi anyag, amelyek a szervezetet erősítik és fokozzák az immunrendszer megfelelő működését. Mi a propolisz? A méhszuroknak is ismert anyag főként gyantából, növényi nedvekből és illóaljból áll össze.

A népi gyógyászatban már régóta ismert a propolisz hatása és már a modern orvoslás is kezdi felfedezni, alkalmazni. A felhasználásának a területe rendkívül sokrétű, hiszen a propolisz cseppek külső alkalmazásra is megfelelnek és éppen ezért a kozmetikában is jelentős szerepet tölt be a propolisz használata.