A vezeték nélküli eszközök példátlan népszerűségnek örvendenek annak ellenére, hogy még meglehetősen újnak számítanak. A Redmi Airdots is hihetetlenül pozitív visszhangra lelt, hiszen mondhatni forradalmasította a fülhallgatók piacát. Az apró készülék méreteit tekintve elgondolkodunk azon, hogy valóban megéri-e az árát. Nos, a válaszunk az, hogy mindenképpen!

A beépített akkumulátorral együtt is fülenként csak 4,1 gramm súlyú fülhallgató bármilyen Bluetooth eszközzel párosítható, legyen az okostelefon, laptop, tablet, PC vagy MP3 lejátszó. A Redmi Airdots nemcsak a kicsi súly és nagy kompatibilitás miatt rendkívüli, hanem a töltés szempontjából is.

Szinte hihetetlen, de a fülhallgatók teljes feltöltése mindössze 30 percet vesz igénybe és akár 4 óra zenehallgatást is képes biztosítani. A Redmi Airdots egyedülálló tulajdonságai itt még nem érnek véget. A hangminősége ugyanis szintén remek, mivel a készülékben egy digitális zajszűrést biztosító DSP egység is helyet kapott. Csapjon le rá azonnal! Már megrendelhető a blitzwolf.shop webáruházból is!