Profi sminkesAmikor egy fontos eseményre készül valaki, akkor nem mindig tudja beilleszteni a teendői közé a sminkelést is. Egy profi sminkes lefoglalása csupán egy telefonjába kerül, és máris meg lesz oldva a gondja.

Azonban néhány kérdésre legyen felkészülve, amit a szalonban feltehetnek Önnek. Először is, hogy milyen alkalomra kéri a sminket? Teljesen más illik egy estélyhez, mint egy mennyasszonyhoz. Ezt követően megkérdezhetik, hogy milyent típusú és színű ruhában lesz, illetve hogy az esemény hol lesz tartva? Esküvőn például egy vintage stílusú környezethez más illik, mint egy királylányos milliőbe. Ugyancsak más smink kellhet, ha csak a páros fotózáshoz szeretne tökéletes megjelenést, vagy egy egész napon át tartó sminkre van szüksége.

A termékek és a színek is egészen mások mindkét esetben. A következő kérdések az Ön elképzelésére és az ízlésvilágára vonatkoznak majd. A profi sminkes mindig próbálja figyelembe venni ezeket a tényezőket ahhoz, hogy a vendége számára tetsző és mutatós sminket alkosson meg.