Szkeptikusan figyeli a teleszkópos monopodokkal rendelkező embereket? Ne siessen elítélni ezt a modult! A megfelelő selfie bot kiválasztásával hatékony eszközt kap a professzionális fényképezéshez és videózáshoz. Ez egy olyan eszköz, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságból készítsen képet magáról, mint egy kinyújtott kéz hossza.

Ennek köszönhetően, nemcsak jobb felvételeket készíthet, hanem lehetőséget kap arra is, hogy egy egész embercsoportot megörökítsen a keretben vagy látványos tájat a háttérben.

A selfie bot kialakítása egy hosszú, több szakaszból álló csőre emlékeztet. Ezzel az eszközzel növelhetjük a látószöget és több tárgyat rögzíthetünk a keretben. Emellett még egy nagy társaság is ráfér a fotóra.

Lehetővé válik a jobb minőségű és tisztább videó készítése is. Ráadásul még a kamerát is megvédi a vízben való beázástól, hiszen a vízálló modellek tökéletes képeket készítenek a víz alatt vagy annak közelében. A power bankot tartalmazó selfie botok lehetővé teszik a fényképezőgép vagy az okostelefon töltését is.