Tuning lámpaEgyre többen gondolják úgy, hogy az autójuk megkívánja az extra elülső és hátulsó fényeket, ezáltal a sötétben és szürkületkor jobban kivehetőek legyen a többi autóvezetőnek. Az ilyen típusú, úgynevezett prémium tuning lámpa használata megengedett, kisebb és nagyobb kocsikon egyaránt. A hátsó modulok többfélék, az alapmodul rendelhető irányjelző, helyzetjelző, köd-, tolató- vagy féklámpa kivitelekben, köré pedig jöhetnek a LED vagy fényvisszaverő gyűrűs modellek.

A modulokra szerelhető gyűrűknek szintén lehetnek funkciói, de kizárólag esztétikai szempontból is felkerülhetnek. A tuning lámpa széles kínálata lehetővé teszi, hogy halogén vagy LED változatban, fehér, narancs vagy éppen piros színben rendelje meg ezeket a fényegységeket.

A legtöbb tuning lámpa ára 6.000-10.000 Ft között mozog, de a Hella Shopnál egyedi árajánlat kérésére is lehetőség van. Sajnos ez esetben viszont elesik az ingyenes házhozszállítás lehetőségétől, amit a cég vezetősége 50.000 Ft feletti rendelésekre szabott ki.