DohányzóasztalDohányzóasztalWebáruházunkban jelenleg valamivel több mint tíz kisebb asztal kapható. Ezek a dohányzóasztalok praktikus bútordarabok, de ugyanakkor díszei is a szobának. Hiszen amikor nincs asztal a lakószobában, az számunkra nagyon furcsa. Hiszen kultúránkban az asztal köré szerveződik az élet.

A praktikus oldalát nézve, ide tehetünk le egy könyvet, amit épp olvasunk, vagy egy poharat, amiből iszunk. A dohányzóasztalok stílusa változó, kínálatunkban megtalálhatóak a klasszikusabb, de a teljesen modern darabok is. Tehát mindenféle stílusú bútorhoz és lakáshoz kapható asztal. Nagyon elegánsak az üveglappal ellátottak is, amelyekből ovális és négyzet alakú is kapható.

Az üveglapok vastagabb, biztonsági üvegből készülnek. A dohányzóasztalok többsége több színben készül. A színválasztékot egy adott modellre kattintva tekinthetjük meg és a rendelést ezt megjelölve küldjük el. Minden modellnél pontos méretmegjelölést adtunk, hiszen ez fontos akkor, amikor képzeletben vagy mérőszalaggal a kezünkben tervezzük a bútorok elhelyezését a lakótérben.