Párizs repülőjegyPárizs repülőjegyHa szeretne a francia fővárosba utazni, akkor sok szeretettel ajánljuk a figyelmébe a Ryanairt, hiszen ez a légitársaság árul közvetlen jegyeket Budapestről. Párizs repülőjegy hétfőre, szerdára, péntekre és vasárnapra vehető, ezért ezeken a napokon utazhat a francia fővárosba.

Az ír légitársaság gépe 06.45-kor indul a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérről, és 09.05-kor érkezik meg Párizsba, tehát az út két óra és húsz percig tart. (A két város között nincsen időeltolódás.)

A Párizs repülőjegy megvásárlói a Beauvais repülőtéren landolhatnak, amely körülbelül kilencven kilométeres távolságban található a főváros központjától. Ez azt jelenti tehát, hogy az utasoknak még külön meg kell szervezniük az útjukat Párizsba.

Természetesen, ha valakinek nem szimpatikus, hogy csak körülbelül másfél óra leforgása alatt juthat be a centrumban, az más légitársaságnál is vehet Párizs repülőjegyet, hiszen azok a cégek más párizsi repülőtereken landolnak a gépeikkel. (Ezek a légikikötők pedig szerencsére jóval közelebb vannak a fővároshoz.)