Hunter szórófejHunter szórófejAz öntözőrendszer nem annyira bonyolult szerkezet, hogy valakinek feltétlenül szüksége lenne szakemberre az összeállítása során. Természetesen azok, akik még soha nem láttak vízszerelvényeket, egy kicsit félve nyúlnak hozzá, de minden megtanulható. Egy öntözőrendszer egyik sarkalatos pontja a megfelelő szórófej kiválasztása.

A Hunter szórófej az egyik legtöbbet keresett öntözőtechnikai eszköz, mivel ebben a termékben ideálisan találkozik a minőség és a kedvező ár. A többéves tervezési ciklusok és a folytonos vevők felé fordulás meghozta az eredményét és a Hunter szórófej az egyik legjobban elismert modellek közé tartozik a világon.

A szórófejeket szerkezeti felépítésük és működésük alapján, három fő csoportba oszthatóak, spray, rotátoros, rotoros. A Hunter szórófej mindhárom kategóriában kapható. Bármelyiket választja a vásárló, garantált minőségre talál. A Hunter öntözőtechnika termékei, a megfelelő beállítással és kezeléssel, sok éven keresztül a kert hatékony segítőtársa lesznek. A Hunter szórófej, kiválóan segíthet a rendszer felújításában is.