Nyomda Budapest: dobozkészítésNyomda Budapest: dobozkészítésA Folprint nyomta teljes körű szolgáltatásai között megtalálható a dobozkészítés is. A nyomda Budapest legnépesebb részén, egész pontosan a 11. kerületi Thán Károly utcában várja a potenciális vásárlókat. A dobozkészítés egy igényesen megtervezett eljárás során kerül előállításra, kiváló nyomdai körülmények között.

A nyomdai minőségű dobozok sokat javíthatnak egy cég egyedei megjelenésén, ennek segítségével kitűnhet a tömegből, ugyanis a termékcsomagolás és a dizájn napjainkban nagyon fontos és meghatározó részei a marketingtrendeknek.

Fontos tudni, hogy dobozból rengetegféle létezik: kicsi, nagy, karton, önzárós és a többi. Egy szép dobozt azonban sokkal hamarabb emelnek le a vásárlók a polcról, legyen szó akár élelmiszerről, akár kozmetikumról.

A doboz feladata a csomagoláson túl, a termék megkülönböztetése, vagyis a vásárlói figyelem felkeltése. A nyomda Budapest szívében pedig éppen erre hivatott. Segítségükkel ugyanis egyedi megjelenésű dobozokat terveztethetünk cégünk számára, így elérve a magasabb vásárlói aktivitást.