Nyaklánc viselésA kiegészítők viselésnek tradíciója nagyon messzire nyúlik vissza, már az ősemberek használták ezeket. Kezdetben a nyaklánc a testdíszekkel együtt rituális szereppel bírt. Egyes törzseknél státusszimbólumként szolgált.

Különböző darab díszítette a törzs sámánját, a legjobb vadászt, valamint a törzs vezetőjét is. Évezredekkel ezelőtt a férfiak is viselték ezeket a csodás darabokat. Ekkor főleg a legnehezebben fellelhető és a legértékesebb nemesfémekből, például ezüstből és aranyból készültek. Már ebben az időben is különféle drágakövekkel ékesítettek miden darabot. Zafírral, rubinnal, hegyikristályokkal, vagy igazi ritkaságnak számító igazgyönggyel emelték ki a szépségüket. A nyaklánc napjainkban hatalmas termékkínálatban érhető el az üzletekben.

Találhat elegáns, egyszerű, kihívó termékeket egyaránt, ezáltal az alkalomhoz illőt könnyen ki tudja választani. Ha teheti, szerezzen be többet, így cserélgetheti is ezeket! Minden héten más és más ékesítheti nyakát. A nyaklánc mindegyik öltözködési stílushoz illik, tehát nem lesz nehéz eldönteni mikor, milyet viseljen.