Bizonyára minden autótulajdonos gondolt már arra, hogy mennyivel szebben mutatna a verda a megszokott acélfelni helyett, alumínium tárcsával. Kétszeresen igaz ez a sportos Volkswagen esetében, hiszen a jól megválasztott Golf 4 alufelni] szebbé, egyedibbé tudja varázsolni a verdát.

Pontosan ezért is van az, hogy általában ez a gondolat tettet követ, és a tulajdonos megveszi azt a szettet, amelyik révén mutatósabb lesz a kocsi. Azonban nem szabad egy percig sem elfelejteni, hogy a Golf 4 alufelni megvételekor nem csupán a külső számít, hanem az is, hogy miként járul hozzá a tárcsa a járgány teljesítményéhez.

Természetesen első helyen kell legyen az, hogy a Golf 4 alufelni egy cseppet se rontson az autó viselkedésén és teljesítményén, sőt, ha lehet, akkor javítsa azt. Persze sokakat ez nem érdekel, és amikor a vásárlásra kerül sor, és arra fogják a beszerzést, hogy úgyis csökkenni fog a rugózatlan tömeg. Sajnos az esetek nagy többségében ez nem igaz.

A mutatós alufelni, peres gumi kombó általában nehezebb, mint a lemezfelni a ballonos gumival. Tehát a legtöbb Golf 4 alufelni megvételekor tudni kell, hogy ha csökken is a tömeg, akkor csak nagyon minimálisan. A valódi, érezhető csökkenést pedig csakis olyan tárcsák tudják garantálni, amelyek nagyon drágák, szinte már megfizethetetlenek.

Megéri a Suzuki Swift gyári alufelni megvétele?

A rendelés előtt sokan teszik fel maguknak a kérdést, hogy valóban érdemes-e az adott termék mellett dönteni? Szerencsére manapság megvásárolható az a Suzuki Swift gyári alufelni, amelyik nem csupán hozzájárul a verda külsejének a szebbé varázsolásához, de a teljesítményen is nagymértékben segít. A sikert az adja, hogy az Suzuki Swift gyári alufelni egy könnyűfém tárcsa.

Nyilván hiába alumínium eszközről van szó, az nem 100 százalékosan alumínium, hiszen van benne egy kevés magnézium és szilícium is. A Suzuki Swift gyári alufelni megrendelésekor tehát észben kell tartani a felépítést, és tisztázni kell a tömeg kérdését. Ha ez megvan, akkor kötelező foglalkozni a mérhető jellemzőkkel is. Csakis így található meg a megfelelő Suzuki Swift gyári alufelni.