OldaltáskaA kiegészítők terén sok, az úgymond uniszex darab, vagyis az olyan, amelyik úgy a férfiak, mint a nők körében nagyon népszerű. Az egyik ilyesféle az oldaltáska. Bár maga a táska mindkét nem körében nagyon kedvelt, a részletek árulkodnak arról, hogy egy lány vagy egy fiú a tulajdonosa. A régebbi modellek általában vagy túl komolyak, vagy pedig túl unalmasak voltak.

A Robin Ruth ezt a hétköznapi kiegészítőt kicsit „felturbózta”, igazi fiatalos, dinamikus lendülettel töltötte meg. Az oldaltáska a külső jellemzőkön kívül sokkal többet tud. Állítható hosszúságú, széles pánttal akasztható a vállra, ezért nagyon praktikus és kényelmes a viselése.

Cipzárral és mágneses patenttal is zárható. Bár az oldaltáska egyetlen légterű, a táska belső oldalában található nagyobb cipzáros zsebben lehetőség van a telefon, illetve pénztárca és iratok elhelyezésére. Az oldaltáska elülső és hátsó oldalán is található egy-egy cipzáros zseb, ezzel további tárolási hely áll a rendelkezésünkre. A „Hungary” vagy a “Budapest more than a city” feliratok titokzatossága teszi még egyedibbé.

A hölgyeknek a fekete alapon, rózsaszínes árnyalatú virágminták és természetesen a „Budapest” felirat teszi trendivé és egyedivé ezt a szuper kiegészítőt. A női oldaltáska hosszú, vékony pánttal használható, ami állítható. Egy ilyen kiegészítő kellően laza, ám annál femininebb hatást kelt. Ha Ön is szeretné a készletét egy csodás és ízléses darabbal kiegészíteni, akkor jusson eszébe a robin-ruth.hu webáruház, hiszen tudja, Budapest több, mint egyszerű város!