Fali fényképtartóA csupasz falak egyetlen lakásban sem mutatnak jól, még ott sem, ahol a tulajdonos a minimalista design mellett döntöttek. Nem létezik olyan tér, ahol egy fali fényképtartó ne dobná fel a hangulatot a benne található kép által és a tartó egyedülálló külseje révén.

Ez egyszerre lehet egy olyan tárgy, amely tökéletes designelem, illetve az a kellék is, ami segít kirakni azokat a fényképeket, melyekre mindenki örömtelien tekint. Úgy tűnik, hogy az albumok ideje lejárt, és inkább teret nyernek a fali fényképtartó fajták, amelyekből temérdek modell beszerezhető. Vannak olyanok, amelyekbe csak egy kép fér, de léteznek olyan változatok is, amelyekben minimum 10 darabnak helyet lehet biztosítani.

A fali fényképtartó beszerezhető számtalan hobbiboltban, illetve megvehető kevésbé ismert shopokban, ahol a termékek zöme kézzel lett gyártva. Ezen fajtákat azok kedvelik, akik hisznek a speciális tulajdonságokban, amit csak a kézzel elkészített adottság biztosíthat. Számtalan ilyen típusú fali fényképtartó szerezhető be.