növénytartóNövénytartóManapság lehetetlen elképzelni bármilyen lakóházat vagy irodahelyiséget virág nélkül. Az ablakpárkányon, a télikertben vagy a falon függve, növénytartó modellek különböző változatai sorakoznak szinte minden lakásban vagy munkahelyen. Boltunk gyönyörű virágcserepei már régóta keresett termékek a hazai virágszeretők és kertészek körében.

Az üzletünkben megtalálható növénytartók megfelelnek a környezetvédelmi követelményeknek, stílusosak és modern kialakításúak, valamint kiváló minőségű anyagokból készülnek. A gyakorlott virágtermesztők általában a kerámia edényeket részesítik előnyben, mert ezeken jól átjut a levegő, továbbá nem engedik, hogy a növényeknek tönkremenjenek vagy felmelegedjenek.

A műanyag virágcserép is megtalálta a saját vásárlóit, aminek köre nagyon gyorsan növekszik. Ezek kiválóan alkalmasak beltéri virágok termesztésére. A műanyag növénytartók előnyei között szerepel az elfogadható ár, a sokféle szín és méret, valamint az időjárási körülmények viszontagságainak való ellenálló képessége.