LED spot lámpaTeljesen érthető okok miatt a nagyobb házakban, lakásokban a tulajdonosok szinte mindenen spórolni szeretnének, és nem vitás, hogy egyes megoldásokkal rengeteget lehet megtakarítani az áramot illetően.

Egyesek az alapoknál kezdik, a LED spot lámpa beiktatásával, ami teljes mértékben ki tudja szorítani a megszokott fényforrásokat. Nem is vitás hát, hogy a nyugati országok után Magyarországon is egyre népszerűbbé válnak a spot világításokhoz elengedhetetlen lámpatestek. A hazai webáruházakban több mint 250 fajta beépíthető LED spot lámpa vásárolható meg, és mindegyiket a kiváló minőség jellemzi.

Ezek annyira egyediek, hogy a beépítés sem okoz gondot, ugyanis probléma nélkül beszerelhetőek a gipszkartonos világításokhoz. Igen kedvelt például a LED spot lámpa süllyeszthető keretes változata. Ennek a hagyományos, 5 cm-es fejátmérője van, és 12 voltos LED spotokkal rendelkezik. Sőt, sok helyen beszerezhető igen jutányos áron az a LED spot lámpa, amelyik a különlegesebb MR16 halogén izzókkal is kompatibilis.