Egyéb kütyükEgyesek tévesen azt hiszik, hogy a dekorációs kellékek nem számítanak túlságosan sokat a lakásban, ugyanis ha az alapbútorok megvannak, akkor azok már alapjában meghatározzák a helyiség milyenségét. Ez az állítás már csak azért is megbukik, mert a megszokott eszközök mellett, még az egyéb kütyük is nagymértékben fel tudják dobni a helyiség hangulatát, stílusát, legyen az a konyha, nappali vagy éppen a fürdőszoba.

Habár az felső állításnak van valóságalapja, de bátran ki lehet jelenteni, hogy egyes eszközökkel még lehet adni a lakás légkörének egy olyan pluszt, aminek hála még otthonosabb, nyugodtabb lesz a hangulat. A dekorációknál, az egyéb kütyük kategóriában sok függ attól, hogy ki, mit akar elérni ezekkel.

Nyilvánvalóan lesznek olyan dolgok, amikről le kell mondani a közös otthonérzés érdekében, ha egy fiatal párról van szó például. A nő sokszor nem akarja a kedvesének a focirajongói zászlóit nézegetni a hálószobában, és a férfi sem díjazza, ha az emlékül szolgáló, gyerekkori plüssöket és babákat kell látni nap mint nap az ágyon. Szerencsére ezek az egyéb kütyük segítségével pótolhatóak.