amerikai ablakAmerikai ablakSokaknál előfordul, hogy a nyílászárókat nem tudják megfelelően, rendeltetésszerűen használni, mert nincs elég hely hozzá. Ha ez a probléma már felmerült az otthonában, akkor tudnia kell, hogy az amerikai ablak megoldja ezt a gondot.

Ezt pedig azért tudja megtenni, mert a hagyományos tárogatós nyílászárókkal szemben, ezt a modellt tolni kell. Ez nemcsak a helyproblémát fogja megoldani, de roppant elegáns és esztétikus látványt is nyújt. Érdemes megemlíteni és egyben megcáfolni azt a filmes jelentet, amikor az amerikai ablak az emberek fejére esik. Ez már nem történhet meg, hiszen a terméket nagyon biztonságosra tervezték.

A feltolható szárny súlyát 2 darab acéltekercs ellensúlyozza, ami elég nehéz ahhoz, hogy megakadályozza a szárny lezuhanását. Az amerikai ablak tehát biztonságos, helytakarékos, elegáns és egyedi megjelenést biztosít. Most biztos azt gondolja, hogy akkor tuti rettenetesen drága. Nem így van! Ez a modell semmivel nem kerül többe, mint a hagyományos kialakítású, sőt, olykor még olcsóbb is.