Méthode TraditionnelleA jó bornak nem kell cégér – szokták mondani. A több évszázados hagyomány és kiforrott technológia, valamint a gyártási eljárások megalapozták a bor és habzóbor előállításának a folyamatát. A Méthode Traditionnelle úgynevezett francia champagne eljárás szintén egy jól bevált, megalapozott és tapasztalatra épülő gyártási eljárás rendszert takar, ami a pezsgőgyártás alapjait fekteti le.

A manufaktúrák ezt a módszert használják, ha szeretnének sikeres és hosszú távú vállalkozást vezetni. A vásárlók jól tudják, hogy milyen a jó pezsgő és ezt jelenleg a Méthode Traditionnelle eljárás betartásával érhetik el. A 12 lépcsős folyamat minden eleme szigorúan ellenőrzött, ami persze csak úgy működik, ha az alapanyag, vagyis a szőlő is kiváló minőségű.

A több hétig tartó folyamat részeként tárolni, pihentetni, forgatni kell a palackokat, mielőtt véglegesen dugaszolják és kiszállítják a boltok polcaira. A Méthode Traditionnelle tehát minden ízében a tökéletes minőség megteremtésére hagyatkozik, amit a gyártók saját és fogyasztóik érdekében kötelesek betartani.