Mennyezeti LED panelA modern lakásokban nagyon gyakran készítenek álmennyezetet, ami igazán mutatós és nem jár túl sok lámpabúra takarítással. A mennyezeti LED panel a plexi felületnek köszönhetően, szépen eloszlatja a fényt, ráadásul könnyedén be is építhető. A világítástechnika kiválasztása során érdemes arra koncentrálni, hogy milyen fényt szeretne elérni az üzletében vagy az otthonában.

A LED világítótestek igen sok üzemórát kibírnak, hiszen míg egy hagyományos izzó esetében átlagosan 1000 órát lehet számolni, addig egy LED fajtánál már 10-35 ezer órát is. Ha Ön is most készül házat építeni vagy lakást felújítani, akkor mindenképpen célszerű az energiatakarékos megoldásokat szem előtt tartani. Az inesa.hu webáruházban sokféle mennyezeti LED panel áll a rendelkezésére, ezért érdemes megnézni, hogy melyik kivitel mire képes teljesítményileg.

Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy mennyit fogyaszt az adott lámpa. A teljesítmény és az energiatakarékosság mellett, mindenképpen figyelni kell a minőségre is. A mennyezeti LED panel beépített fényvisszaverő lapjai a fényt szétszórják. Természetesen a webáruházban a mennyezeti panelek mellett, a filament LED izzó különféle változatai is megtalálhatóak. A technológia mindig változik, amihez hozzátartozik a különféle izzók és világítóeszközök fejlődése is.

A különleges filament LED izzóban zafír szálak helyezkednek el, amelyek nagyon vékonyak. Egy zafír szál csupán 1,5 milliméter átmérővel rendelkezik. Lényeges, hogy milyen az elrendezése a kiválasztott lámpáknak, izzóknak, hiszen ha nagyobb területet kell megvilágítani, akkor szükség van tervezésre. A filament LED izzó jó beállítással óriási szöget képes bevilágítani. Éppen ezért, a speciális termék gyártócsarnokokba is tökéletes megoldás. Abban az esetben, hogyha 360 fokos megvilágításra van szüksége, akkor kérjen személyre szabott árajánlatot az inesa.hu webáruházból! A filament LED izzó 30 milliméter hosszú zafír szálakkal készül. A speciális izzó minden irányba teljes mértékben leadja a fényt.