Minőségi szaunák otthonraAz ember mindig arra törekszik, hogy tökéletes környezetet teremtsen magának és családjának. Számos berendezés között lehet válogatni, amelyekkel élhetőbbé és kényelmesebbé lehet varázsolni egy otthont.

Nem mindennapi berendezésnek számít az infraszauna, viszont egyre elterjedtebb, hiszen a technológia előrehaladásával most már bárki beszerezhet egyet otthonra. A legnagyobb gondot csupán az jelentheti, hogyha nincs elegendő hely a beépítéshez, hiszen viszonylag nagy kabinról van szó, ami lehet egy- vagy többszemélyes is.

Az infraszauna többféle változatát lehet megrendelni az infraszauna.hu webáruházból. Egyáltalán nem mindegy, hogy a Carbonra vagy a Full spektrumra esik a választás.

Mindkettő infrasugarakat bocsát ki és ezekkel melegíti fel a bőrünket, viszont az előbbiben csősugárzók kaptak helyet, míg a másik lapsugárzókkal operál. A csősugárók koncentrált sugarakat bocsátanak ki, amitől jobb minél távolabb elhelyezkedni, a tökéletes hatás érdekében. A lapsugárzóknak az infraszaunában alacsonyabb a hőmérsékletük, ezért talpsugárzóként is beépíthetőek a kabinokba.