A megfelelő kabinbőröndVannak közöttünk olyan emberek, akik a munkájuk miatt elég sokat kénytelenek utazni, a legtöbbször repülőgéppel. A légitársaságok szabályait azonban minden esetben be kell tartani, a kabinbőrönd kiválasztása pedig precizitást és ismereteket igényel.

A Travelite kabinbőrönd mérete 55x40x20 vagy pedig 55x40x23 cm, ez az a kézipoggyász, amivel a legtöbb légitársaságnál külön díj nélkül lehet utazni. 23 cm mélységű bőröndöt nem érdemes vásárolni, hogyha nem bővíthető, mivel ezt csak kevés légitársaság fogadja el. Viszont, ha bővíthető, akkor az említett méret maximálisan megfelel a követelményeknek.

Arra is figyelni kell a kabinbőrönd vásárláskor, hogy a kétkerekű típusba több mindent lehet belepakolni, mert ennek a kerekei süllyesztve vannak. A négykerekű bőrönd esetében számolni kell azzal, hogy a kerekek elvesznek az űrtartalomból, másrészt az előnye, hogy lényegesen könnyebben lehet vele közlekedni. A kemény kabinbőrönd is megfelelhet a követelményeknek, azonban az a hiányossága, hogy nincs ellátva külső zsebekkel.