Numerológiai elemzés

Az életünkben rengeteg fontos szám van jelen. De amivel minden elkezdődött az nem más, mint a születési dátumokban szereplő számok. A számmisztika a numerológiai elemzés által ezt veszi alapul.

Mindennek ez a kiindulópontja és ezekből lehet megállapítani a különféle képletek alapján bizonyos dolgokat a sorsunkkal, jellemvonásainkkal kapcsolatban. A numerológiai elemzést többféleképpen lehet elvégezni számos dologgal kapcsolatban, amelyek szorosan kötődnek a sorsunkhoz.

A számok önmagukban is külön jelentéssel bírnak, de ezekkel különféle számításokat is lehet végezni, hogyha például arra vagyunk kíváncsiak, miként lehetünk sikeresek a jövőben.

Hihetetlen, de ez is bele van kódolva a születési dátumunkba. Nincs is másra szükség, mint megfejteni ezt a kódot, viszont erre nem képes akárki. Éppen ezért kell a numerológiai elemzés kapcsán egy olyan személyhez fordulni, aki pontosan képben van a számmisztikával. Aki ellátogat a dariamagia.hu weboldalra, az nem fog csalódni a végeredményt illetően.